Selektiv Mutism Selv test

Dette er for at sprede opmærksomhed. Det er den tredje alvorligste lidelse. Venligst, lad være med at forvirre Selektiv Mutisme med social angst. Selektiv Mutism er en angstlidelse og social Angst er en psykisk lidelse. Tag ikke dette som en selvdiagnostiker, jeg er ikke en læge, jeg spreder bare opmærksomhed. Ser du masser af tegn på SM så opsøg læge for at få en diagnose.
Definition os SM: Selektiv Mutism er en kompleks angstlidelse i barndommen karakteriseret ved et barns manglende evne til at tale og kommunikere effektivt i udvalgte sociale omgivelser, såsom skole. Disse børn er i stand til at tale og kommunikere i omgivelser, hvor de er komfortable, sikre og afslappede. Et barn, en teenager eller en voksen kan også have SM.

Det første spørgeskema er til dig selv, hvis det er dit barn du skal teste brug den næste test.

Voksen Selv test.

Forældre Selv test til barn.

Ønsker du mere hjælp kan disse 4 muligheder måske være interessante for dig.

Gratis Forældre gruppe Coaching/Vejledning

Hver Torsdag kl 19. laver jeg et zoom møde og coacher/vejleder nogle af jer deltagere så i kan forstå og hjælpe jeres børn, til en bedre fremtid.

Klik på knappen her under og se de næste begivenheder.

Forældre medlemskab

Gennem vores Forældre medlemskab vil du få adgang til vores videoer, af coaching sessionerne, samt adgang til vores øvelser og redskaber.

Som du så kan bruge til at få bedre forståelse for hvorfor dit barn gør som det gør og hvad du kan gøre for at hjælpe det på vej.

Forældre Coaching/Vejledning

Du har mulighed for at bestille en coaching/Vejlednings session så du kan få det støtte og redskaber der er brug for, så du kan hjælpe dit barn frem af i livet.

Forældre workshop

Gennem vores workshop, vil du lære at se forskel på udfordringerne dit barn kan slås med, her til vil du lære nogle teknikker til at hjælpe dig og dit barn på vej, så i får en mere harmonisk fremtid, samt du vil sammen med andre forældre høre andre udfordringer som du måske i fremtiden kan opleve, dette kan gøre dig klar til at håndtere dem.

Solverwp- WordPress Theme and Plugin