Særlig Sensitiv Selvtest

At være særlig sensitiv kan være svært og det ses ofte i folk der har Tourette, da man kan mærke så meget mere end det normale, nogle kan sågar mærke blyanten skrabe hen over overfladen af papiret når man skriver, de kan mærke gennem ting og ikke kun sig selv, de er også overfølsomme over for lyd, berøring, ord, følelser, omgivelser og meget mere.

I denne test vil du kunne se nærmere på om du og dit barn skulle være det der heder særlig sensitiv, det er ikke en diagnose, men det er en måde at være på her i livet, mange affejer det som ingen ting, men kan ikke være i sig selv når tingene sker, derfor syntes vi at det er vigtigt at se på om det kan være noget man indeholder.

I denne test skal du svare 3 eller højere i mere end 12 af dem for at man kan betegnes som særlig sensitiv, ifølge Elaine N. Aron, som er opdageren af særlig sensitivitet. Denne test er lavet ud fra hendes test, den er oversat og omformuleret til et spørgeskema. Du kan lære meget mere i hendes Bog “Highly Sensitive Person”

Men hvis du ser dig selv på 2 punkter og kan kalde dig selv en 5’er så kan du på de punkter kalde dig selv særlig sensitiv.

Vær med til vores næste webinar om overfølsomhed og at være særlig sensitiv med Tourette.

En reaktion

Solverwp- WordPress Theme and Plugin