Indholdsfortegnelse

Redskaber.

Her kan du finde alle vores redskaber. Vi laver ny redskaber hver uge, med forklarings video til, så du får de bedste muligheder for at få succes i dit liv, om det er kærligheds livet, dit sociale liv, eller karrieren så hjælper vi dig videre med de redskaber der kan forandre dit liv for altid.

  • Spørgeskema
  • Øvelser
  • Værktøjer

Du kan få medlemskab til alle vores øvelser her på denne side helt gratis, der vil komme nye øvelser til hver uge, videoerne til øvelserne kommer op hurtigst muligt. Ønsker du at være med til øvelserne og lave dem live sammen med Jan, så bliv medlem af vores Mandags Coaching da alle øvelserne bliver gennemgået der først, inden vi går videre til gruppe coaching.

DE 8 PUNKTER TIL AT SKABE VEDHOLDENHED

I denne video vil du lære om de 8 punkter der skaber vedholdenhed, ud fra hvert punkt er der en lille øvelse til at gøre det nemmere for dig at skabe vedholdenhed. så du kan skabe den succes du har brug for i dit liv.

Det er ikke nemt at skabe vedholdenhed men med disse 8 punkter bliver det meget nemmere.

DRIVKRAFT SPØRGESKEMA.

Har du svært ved at finde energien i dig selv?
Eller har du svært ved at arbejde?
Så kan denne øvelse være noget for dig, for gennem denne øvelse vil du lære hvad der motivere dig, du vil lære hvordan du kan udnytte dine indre driv kræfter til din vinding.

ANGST & KEDSOMHEDS IDENTIFICERINGS REDSKAB

I denne øvelse vil du lære at se forskel på hvorfor du ikke får lavet dit arbejde, for enten har du angst i det og så vil din underbevidsthed stoppe dig eller også vil du være overkvalificeret til det og så vil din underbevidsthed fortælle dig at du er for god til det.
Når du har lavet øvelsen vil du vide had du skal arbejde med så du ikke længere går i stå.

FIND MERE TID ØVELSER

Gennem denne øvelse vil du lære hvordan du bedre kan få handling på dine ting, så du laver mere uden at bruge mere tid, du vil have mere fokus på dine mål, samt skabe overblik, så du er sikker på at skabe succes.

FALSKE ROLLEMODELLER

Som mennesker ser vi op til andre, men ikke alle vi ser op til giver os succes, nogle af dem skaber negative sider af os, så derfor er det vigtigt at finde ud af hvad vi ser i vores rollemodeler, hvilke handlinger vi laver af deres og så se på om vi skal bruge dem eller stoppe dem.

DINE LIVSMÅL TIL SUCCES

Gennem denne øvelse vil vi komme igennem 12 punkter af dit liv, 12 punkter der betyder meget for alle mennesker, du vil få en bedre indsigt i dig selv ind over disse 12 punkter, hvis du forstår dig selv bedre hen over disse 12 punkter vil du skabe et liv med succes meget nemmere end før.

DINE LIVSMÅL TIL SUCCES REDSKAB

Med dette redskab vil du kunne planlægge dig frem til din succes, som Brendon Burchard siger, hvis du ikke har planlagt det vil det aldrig ske, så planlæg dine næste 3 år på en måde så du ikke kan fejle med mindre du ikke vil gøre det du skriver.
Vær din egen lykke smed med dette redskab.

Solverwp- WordPress Theme and Plugin