Hvordan har jeg det med mit arbejde? Del 1

Hvordan har jeg det med mit arbejde, var en svær en form mig at forstå i mange år, til trods for jeg brokkede mig, gentagne gange til familie og venner blev jeg på min arbejdsplads, min arbejdsplads begyndte at lave overvågning af personalet, hvilket var ulovligt, det godtog jeg til dels, det var først da det gik ud over andre, at jeg tog handling på det og sagde noget til det, da jeg blev fyret på grund af jeg åbnede munden og brokkede mig, først der indså jeg, at jeg ikke havde det godt med at arbejde på den måde jeg gjorde, så jeg valgte en ny måde at ville arbejde på, jeg levede ikke efter det før flere år efter, men det hele startede med at indse hvordan jeg havde det med min arbejdsplads.

Hvis du ikke har det godt på din arbejdsplads er det op til dig at finde ud af hvad det handler om, inden i dig, først der efter kan du lave handlinger til at få det bedre eller at komme væk der fra, så du får det godt med hvad du arbejder med. Derfor vil jeg bede dig om at finde blyant og papir frem og skrive ned.

Dine følelser for dit arbejde er ikke lige meget, slet ikke hvis du ikke har lært at lægge dine følelser til side, når du kommer hjem, en ting der kan ødelægge ikke kun arbejdslivet men også kærlighedslivet, det er hvis man ikke har det godt på arbejdet, for du vil gå og fortælle vidt og bredt om hvor dårligt det er at arbejde der, men det er ikke alle der lægger mærke til de har det så dårligt med deres arbejde. 
Folk gør ikke noget ved det at have det dårligt på arbejdet de lader det bare ligge.

I næste del vil vi kigge mere på det at lave en ændring så du il nyde enten dit arbejde eller finde et nyt arbejde.

Solverwp- WordPress Theme and Plugin