Hvordan har jeg det med mig selv? Del 1

Velkommen til første session. DEL 1

inden du går i gang vil jeg bede dig om at have blyant og papir klar, da du vil gennemgå alle øvelserne selv, jeg er her på sidelinjen til at hjælpe, men det er dig selv der gør arbejdet. Hvis du er klar så lad os starte med det samme.

I denne session skal vi se på hvordan vi har det med os selv.
Hvis vi ønsker os et bedre liv er vi nødsaget til at indse at det liv vi lever ikke lever op til vores forventninger, derfor har vi disse 3 første spørgsmål til os selv, jeg vil godt bede dig om at skrive dit svar ned.

Hvorfor er det så vigtigt at gennemgå disse spørgsmål?
jo ser du, du er nødsaget til at indse hvordan du har det, jeg selv sagde jeg havde det fint til trods for min krop skreg til mig at jeg ikke havde det godt, jeg løg over for mig selv, men da jeg skrev det ned kunne jeg ikke flygte fra det, for det stod der på papiret, når jeg så læste det op for mig selv, kom der nye følelser frem og det var den sande kilde inde i mig der snakkede, eller tættere på den sande kilde i hvert fald, jeg syntes ikke det var rart at læse det jeg havde skrevet og jeg var nødsaget til at spørge mig selv, om jeg mente det jeg havde skrevet og om jeg ville have det sådan i mit liv i fremtiden.
Mit svar var nej, det ville jeg i hvert fald ikke, men det var svært for mig at ændre det, for jeg vidste ikke hvad det var jeg ville ændre for at få det bedre, men det fandt jeg ud af mange bøger og år senere, for ikke at glemme kurser jeg tog.

2 reaktioner

Solverwp- WordPress Theme and Plugin