Hvordan har jeg det med mig selv sammen med andre? Del 2

I lektionen før, fandt vi ud af hvordan du selv har det, når du er sammen med denne person, det næste handler om at finde ud af hvordan du gerne vil have det og føle når du er sammen med den person.

Personligt fandt jeg ud af at der var personer der ikke var gode for mig, fordi jeg hungrede efter deres accept, hvilket jo betød at jeg gjorde hvad jeg kunne for at være god nok i deres biled, men det hele var mit eget biled af hvad jeg troede de ville have, når jeg så ikke fik det svar jeg håbede på så fik jeg det dårligt med mig selv, så jeg var i en ond cirkel.

Derfor vil jeg nu bede dig om at tage din liste over personer som du tilbringer tid sammen med, du har skrevet ned hvordan du har det sammen med dem, yderligere ved du om du ønsker at have det sådan sammen med dem i fremtiden. Nu vil jeg bede dig om at gennemgå nogle flere spørgsmål for hver person.

  1. Hvilke handlinger skal der til, for at jeg får de følelser i kroppen og følelsesmæssigt, når jeg er sammen med denne person?
    Nu du ved hvad du ønsker at føle, er det meget nemmere at mærke efter hvad der skal til for at få det på denne måde, en god måde at finde ud af det på er at mærke efter på dit hjerte, rør dig med din førende hånd, der hvor du mener dit hjerte er, stil dig nu selv dette spørgsmål igen.
    Bag efter skal du spørge dig selv dette næste spørgsmål.
  2. Hvilke handlinger skal jeg stoppe med at lave, for at jeg får det sådan i mit liv, når jeg er sammen med den person?

Det er vigtigt at du ved hvad dit mål er, for dit forhold til denne person, når du ved hvad dit mål er kan du udvikle jeres forhold til hindanden i den retning du ønsker hvilket vil kunne give dig de følelser som du ønsker dig.

Her skal du beskrive hvordan dine følelser føles i din krop, for hvordan kan du vide at du er der, hvis du aldrig har beskrevet det du vil føle. Du er nødsaget til at fortælle følelsesmæssigt og kropsligt hvordan det føles.

Nu du ved hvad du ønsker at føle, er det meget nemmere at mærke efter hvad der skal til for at få det på denne måde, en god måde at finde ud af det på er at mærke efter på dit hjerte, rør dig med din førende hånd, der hvor du mener dit hjerte er, stil dig nu selv dette spørgsmål igen.
Bag efter skal du spørge dig selv dette næste spørgsmål.

Hvilke handlinger laver du som ikke passer til den måde du ønsker at føle på? skriv alt hvad du får frem ned, husk dette handler om dig og hvordan du ønsker at have det i denne relation, så hvis du laver handlinger der gør i ikke har det som du ønsker det, så er det dit ønske der har magten til at ændre de handlinger du laver.

Solverwp- WordPress Theme and Plugin