Hvor meget ved du om Tourette?

Ønsker du at hjælpe dit barn med Tourette?

Nu kan vi hjælpe dig med at hjælpe dit barn...

Lær hvad du har brug for så der kommer mere harmoni i din familie.

Tourette kan blive en ven i stedet for en fjende!

Ja… denne gruppe kan forandre jeres liv for altid.

Find det gode frem i Touretten og skab et bedre liv sammen.

Opdag hvordan Tourette kan udnyttes til jeres fordel, så ticsene ikke er i vejen.

Det store problem som jeg ser det, er at der ikke bliver fortalt nok om hvordan Tourette er og hvordan det kan udnyttes.

Ingen i min familie fik noget at vide om, hvordan de kan hjælpe mig med at håndtere Tourette, de fik ingen vejledning eller kurser til at håndtere Tourette.

Det vil jeg lave om på, derfor har jeg skabt det der heder Tourette skolen, fordi jeg ønsker ikke der skal være nogen andre børn der oplever det jeg har gennemgået.

Jeg ønsker at dit barn får den hjælp det har brug for, jeg snakker ikke om medicin, men direkte viden om hvordan man kan håndtere, de udfordringer de står med, samt viden om hvorfor det sker.

Jeg ønsker at hjælpe alle børn med at håndtere de særlige ting der følger med når man har Tourette, som mobning, mindre selvværd, føle sig ikke god nok, føle sig anderledes, føle man ikke kan finde ud af noget og meget mere.

igennem denne gruppe holder jeg hver Torsdag forældre coaching, så jeg kan hjælpe jer forældre med at forstå jeres barn igennem Touretten, så i er bedre klædt på, til at hjælpe med barnets udfordringer.

Social rådgiver

"Jan er en omsorgsfuld coach med stor viden inden for mennesket, hjernen og kroppen. Han bidrager med redskaber som du selv kan tilpasetil din egen situartion, således det bliver meningsfuldt for dig.

Emilie
Teenager med Tourette

Jan giver mig ro og sikkerhed i at jeg kan håndtere mine tics, efter første session, kunne jeg se en forbedring i mine tics, men efter 6 måneder havde jeg brug for en opfølgning, fordi jeg havde glemt nogle af de ting jeg skulle gøre.

Anonym

*Specielle resultater er ikke garanteret, virkelige resultater kan variere.

3 Årsager til at lære mere om Tourette..

#1: Forstå Tourette

Man føler sig mere normal når man forstår sin egen Tourette og det bliver nemmere at håndtere.

#2: Forældre

Forældre har nemmere ved at vejlede deres børn, til at forstå tourette og hjælpe dem til en bedre skolegang og et rigere liv.

#3: Redskaber

Når man ved mere om Tourette så finder man også nemmere redskaber til at håndtere tourette. Det gør livet lidt nemere.

Hvor kommer denne viden fra?

Viden fra forskning og læger.

Vi henter viden fra hele verden, for at levere den bedste viden til dig.

For virkelig at 'Forstå Tourette', er vi nødsaget til at søge viden, hvor den bliver leveret, derfor har Jan fundet mere end 2000 forsknings artikler om Tourette og dets comorbid diagnoser, samt videoer og lægebøger om Tourette. For at kunne hjælpe dig med den bedste viden, Jan er certificeret life Coach, Certificeret High Performance coach & Certificeret Knowledge broker, så Jan ved hvordan man omgås hjernen og hjælper dig med at forstå Touretten lidt bedre.

Og så meget mere...

Comorbid diagnoser/udfordringer.

Er du klar til at lære mere om Tourette og gøre en forskel for dit barn?

Tourette og tics disorder, er en helt normal ting som 1 ud af 100 har på et tidspunkt i sit liv, nu kan du lære hvilke udfordringer dit barn har. Du får teknikker der kan hjælpe jeres liv på vej, så i får mere harmoni og kærlighed ind i jeres familie igen.

Solverwp- WordPress Theme and Plugin