Forældre Coaching.

Det kan være svært at være forældre til et barn med Tourette, især hvis barnet også har comorbid diagnoser, mange aner ikke at deres børn har dem, derfor kan det være svært at hamle op med dem, yderligere kan det være svært at finde ud af hvad der foregår inde i hoved på barnet, det kan jeg se fra min egen barndom, hvor mine forældre var i vildrede om hvad de skulle gøre, jeg har prøvet at være indespærret som straf, jeg er blevet ydmyget for at lære det, jeg er blevet slået for at få mig til at stoppe, jeg blev sågar sendt på special skole for problem børn.

Det er ikke nemt at være forældre, derfor har jeg nu lavet denne Tourette skole, så i som forældre kan lære hvad der sker i Tourette, men nogle gange er det ikke nok at vide hvad der sker, nogle gange har man brug for sparing, derfor har du mulighed for at bestille coaching, på den måde lære du hvad du skal gøre for at håndtere Tourette hos dit barn.

Hej jeg heder Jan Lihn og jeg er certificeret Life Coach & Certificeret High Performance Coach. Jeg har igennem flere år studeret Tourette og den menneskelige psykologi, for at forstå mig selv og andre, denne viden tager jeg nu med mig og prøver at hjælpe forældre som dig.

Så står du og har brug for støtte, så kan en af disse to muligheder være noget for dig, jeg giver dig 30 min. sparing for at lære Tourette bedre at kende

1-1 Session

Første session handler om at forstå hvilke problemer i som forældre står med i forhold til diagnosen og hvilke problemer jeres barn står med i forhold til diagnosen.

Hertil vil vi komme ind på nogle ting i skal være opmærksome på og finde nogle få øvelser i kan indføre, så det bliver lidt nemmere at have med diagnosen at gøre.

Hvis i har brug for materialer, som i kan give til komunen, lære eller andre der har med barnet at gøre, kan vi aftale det her og finde det frem til jer.

Første session vare ca. 30 min. og den er gratis, her efter aftaler vi om i skal have flere sessioner, hvor mange, hvad i skal have ud af det og til hvilken pris.

Gruppe Coaching

Hver torsdag coacher jeg medlemmerne i min gruppe, så de får mulighed for et bedre liv med deres børn, vi snakker om diagnoserne og dets udfordringer, hvordan de kan forbedre situationen og skabe mere livsglæde til alle, ved at arbejde med problemet i stedet for imod problemet, vi snakker også om hvordan man kan fortælle problematikerne videre til andre, så man kan få den fornødne hjælp.

Man betaler en gang for at være med i gruppen og kan deltage så længe man vil, vi mødes hver torsdag kl. 19.00

Du betaler 1000 kr. og får gruppe coaching hver uge, så længe du er i gruppen.

Bestil din plads her.

Solverwp- WordPress Theme and Plugin