Eksekutiv dysfunktion/Executive dysfunction Selv test

Ligesom dem med opmærksomhedsunderskud hyperaktivitetsforstyrrelse (ADHD eller ADD), mennesker med Eksekutive Dysfunktioner oplever ofte tidsblindhed eller manglende evne til at planlægge og huske fremtidige begivenheder, der ikke er på kort sigt.

De har også svært ved at sammensætte handlinger for at nå langsigtede mål.
Dette er ikke en opmærksomhed problem i nutid, men derimod et vedvarende opmærksomhedsproblem.

Når en person har svage Eksekutive Funktioner på visse områder, kan han eller hun have problemer med at analysere, planlægge, organisering, planlægning og udførelse af opgaver.

Mennesker med Eksekutiv Dysfunktion  mangler ofte evnen til at håndtere frustration, starte og afslutte opgaver, genkalde og følge anvisninger i flere trin, forblive på sporet, selv overvåge og balancere opgaver (som sport og akademiske krav).
Udbedring af underskudsområdet reducerer akademiske eller arbejdsmæssige vanskeligheder.

Denne selvtest er designet til at afgøre, om du eller dit barn viser tegn på Eksekutiv Dysfunktion. Hvis du har bekymringer om Eksekutiv Dysfunktion, se en sundhedsprofessionel for en grundig evaluering.

Denne selvtest er kun til personlig brug. Hvis du ser et mønster kontakt læge og få en diagnosticering der på.
Hvis du er en forældre så sæt dig ned med dit barn og tag jer god tid til at gennemgå øvelsen, hold gerne massere af pauser hvis nødvendigt.

Denne test er lavet til at du kan tage testen sammen med dit barn, så i kan sammenligne og så du bedre kan se hvor du kan relatere til dit barn og hvor du måske skal have mere viden til det.

Tag testen her under.

Ud fra hvert spørgsmål, bedes du svare hvor meget du oplever det.
(1) Aldrig           (2) Lidt              (3) Middel       (4) Meget        (5) Altid

Ønsker du mere hjælp kan disse 4 muligheder måske være interessante for dig.

Gratis Forældre gruppe Coaching/Vejledning

Hver Torsdag kl 19. laver jeg et zoom møde og coacher/vejleder nogle af jer deltagere så i kan forstå og hjælpe jeres børn, til en bedre fremtid.

Klik på knappen her under og se de næste begivenheder.

Forældre medlemskab

Gennem vores Forældre medlemskab vil du få adgang til vores videoer, af coaching sessionerne, samt adgang til vores øvelser og redskaber.

Som du så kan bruge til at få bedre forståelse for hvorfor dit barn gør som det gør og hvad du kan gøre for at hjælpe det på vej.

Forældre Coaching/Vejledning

Du har mulighed for at bestille en coaching/Vejlednings session så du kan få det støtte og redskaber der er brug for, så du kan hjælpe dit barn frem af i livet.

Forældre workshop

Gennem vores workshop, vil du lære at se forskel på udfordringerne dit barn kan slås med, her til vil du lære nogle teknikker til at hjælpe dig og dit barn på vej, så i får en mere harmonisk fremtid, samt du vil sammen med andre forældre høre andre udfordringer som du måske i fremtiden kan opleve, dette kan gøre dig klar til at håndtere dem.

Solverwp- WordPress Theme and Plugin