Bestil en samtale om dit coaching forløb her.

Coaching med Jan Lihn Mikkelsen

Jan Lihn Mikkelsen er Life Coach, oplært af Steve G. Jones i USA, der ud over er han også Knowledge Broker, oplært af Tony Robbins (verdens største Coach, har hjulpet mere end 5 millioner mennesker) og Dean Graziosi. 
D. 12 November er Jan også udlært High Performance Coach, udlært af High Performance Institude, grundlagt af Brendon Burchard. Al deres materiale stammer fra forskning i High Performance og er med videnskabelige baggrund.

Jan Lihn har hjulpet en del mennesker gennem årene inden han startede med at tage uddannelsen Life Coach.
Jan har selv haft sin tur gennem vride maskine, hans liv startede med at blive psykisk kørt på at sin stedmor, han prøvede at blive smidt ud hjemmefra i en alder af 8 år og måtte tigge og bede om at få lov til at være en del af familien igen, han blev som 6 årig smidt udenfor nøgen for at blive straffet for ikke at kunne huske et navn. Jan var klar til at begå selvmord som 14 årig.
Jan besluttede sig for at tage styringen over sit liv tilbage, han tog en masse beslutninger som ikke alle sammen var smarte, han stod stille i sit liv fra han var 18 til han var 23, hvor han igen tog en beslutning om at få gang i sit liv igen, men der skete ikke så meget før han var 29 år gammel før han virkelig tog fat og udviklede det liv han ønskede sig som 32 årig fandt Jan sin rute og som 33 årig begyndte han at tage uddannelsen som Knowledge Broker og som 34 årig som Life Coach.

Finde glæden i livet

Føler du dig fortabt i livet, føler du at livet er en stor udfordring, så kan Coaching være en god mulighed for dig, for dine muligheder er støre end du lige tror, mange gange har man brug for en udefra der ser på ens liv, Jan prøvede det selv da han var sidst i tyverne, for hele hans liv føltes som om det var ved at falde fra hindanden, han fik en smule coaching fra en god ven, dette var alt der skulle til for at skubbe Jan ind på det rigtige spor, det kan også være at du har brug for det samme, Jan har før og efter denne episode hjulpet andre med at finde deres løsning i livet, nogle gange er det nemmere at finde andres løsninger end det er at finde sin egen, dette indså Jan den gang og derfor ønsker han at hjælpe så mange som muligt.
Ønsker du Coaching for at finde glæden i dit liv og få dine drømme opfyldt er Coaching fra Jan en god mulighed, Jan ser tingene fra flere vinkler af og er typen der prøver at finde løsninger med de ressourcer du har til din rådighed.
Jan har flere gange i sit liv formået at vende tingene om, efter en lang periode med lidt for godt mad, havde han taget en del på, han syntes han skulle have et bedre helbred og begyndte at ændre sin kost på ca. 4 måneder havde han tabt 10 kg. blot for at få det bedre med sig selv og sit udsende.
Tænk over hvad du godt kunne tænke dig i dit liv og tag beslutningen i dag, om hvad der skal til for at få det, en mulighed er at få Coaching timer her hos Lihn’s. så skriv til os og få en tid.

Drømme & Mål

Har du følelsen af du ikke kan nå dine mål, at det er umuligt at opnå dine drømme, at livet er for hårdt til at du overhoved kan komme til at få en bid af livet som du ønsker det.
Dine drømme er umulige fordi at ingen tror på dig, fordi du ikke ved nok, at du ikke har nok….
Jan har selv været der og ved hvad du mener når du fortæller at du føler det er svært, som 12 årig startede Jan sin drøm om at skulle være selvstændig, lige som hans Mor, papfar, Farmor, Grand onkel, Onkel. Han så sig selv som selvstændig, han troede på det var muligt at opnå en dag, som 14 årig fandt han glæden i at lave brætspil, det var svært for han var alene om at gøre det, ingen troede rigtigt på han kunne gøre det selv, som 15-16 årig lavede han et brætspil som han prøvede på at sælge til et firma her i Danmark, men han lyttede til råd fra andre som ingen ting vidstse om branchen og lod vær med at tage handling på det, som 15 årig prøvede han at sælge ideer til et computer spil til NINTENDO, men fordi at der ikke var styr på det politiske i at lave computerspil hos Nintendo Danmark, gik aftalen i vasken, Jan var tæt på at få 2 aftaler i hus inden han var fyldt 17 år, men fordi han ikke troede på sine egne evner tog han ikke næste skridt, som 21 årig ændrede han drøm og ville starte sin egen skomagerforretning, men igen troede han ikke nok på sig selv, som 27 årig ønskede han at starte sin eget læderværksted til trods for en masse modstand startede han en hobby virksomhed som 29 årig for at skabe sin drøm, ingen troede på det så han startede det med blot 3000 kr. på hånden.
som 33 årig blev det til em rigtig virksomhed og den førte til han kunne udleve sin næste drøm at blive coach og gøre en forskel, som 34 årig startede han Lihn’s op og begyndte at gøre en forskel for andre.

Jan ved hvad det kræver at få sin drøm til at blive til noget, hans nederlag førte til hans succes, disse nederlag kan være til din gavn.
Hvilke drømme og mål har du sat dig selv her i livet? Har du brug for hjælp til at nå dem, så skriv til os og få en coaching tid nu.

Parforhold

Parforhold kan være svære at navigere i for os mænd, derfor har Jan taget sin viden om parforhold og gjort det til en af sine styrker i Coaching, han har gennem hele sit liv vejledt i betydning i snak og handlinger, for at hjælpe parforhold.
En af de værste ting i parforhold er at vi mænd er meget forsigtige med at snakke med andre om vores problemer, for vi skal se ud som om vi har styr på vores liv, vi må ikke vise svaghed.

Derfor har Jan sikret sig at der bliver afholdt Masterminds og Coaching i parforhold for at forbedre livet hos Danske mænd.

Bestil tid til Coaching i parforhold i dag, for du fortjener et godt parforhold og et godt liv.

Singleliv

Det er ikke sjovt at gå rundt og være single og mange mænd lider stort på denne konto og Jan var en af dem, Jan var single i 13 år før han fandt sig en kæreste, men hun var ikke den rigtige for ham, det gik grueligt galt for ham og han havde det svært med det, han fandt dog hurtigt en ny, men hun var ikke det han ledte efter og derfor søgte han igen ude på single markedet denne gang ramte han det han gerne ville have i sit liv. Jan ved hvor svært det kan være på single markedet, han brugte 13 år på at finde ud af hvordan man skulle score kvinder, han fandt ud af hvad det handlede om, fik det til at fungere for sig og kvinderne kom til ham.

Har du problemer med at finde en kæreste og ønsker du hjælp på dette område kan du få god hjælp fra Jan til at løse dine problemer. Bestil tid til en Coaching time og lær hvad der skal til for du får en kæreste. Tænk godt over hvilken type kvinde du kunne tænke dig at have i dit liv.

Arbejdsløshed

Føler du det er svært at være arbejdsløs og du ville ønske du vidste hvad der skulle til, sådan havde Jan det også.

I 2014 blev Jan fyret fra den virksomhed han arbejdede, på grund af direkte overvågning af personalet som var imod hvad Jan stod for, på grund af dette gik Jan i panik den gang for han havde ikke regnet med at skulle miste arbejdet han brændte for, men sådan lå landet og ud måtte han på arbejdsmarkedet, han prøvede at arbejde for vikarbureauer, han søgte jobs alle steder, han søgte efter muligheder for at lære hvordan man skrev gode CV og hvordan man skulle sende ansøgninger, til sidst fandt han et godt job, men efter 3 år i det firma gik det galt da firmaet gik konkurs, til trods for Jan prøvede at gøre sit for at det skulle gå godt, han mistede jobbet og måtte igen finde nye muligheder, nu fik han den ide at finde alle de artikler han kunne finde og søge op på hvad der skulle til for at lave et godt CV, en god ansøgning og hvad man skulle gøre for at gøre det godt til en jobsamtale. 

Derfor har Jan sikret sig for at hans viden ikke skal gå tabt så han hjælper alle der har brug for Coaching inden for hvordan man skaffer sig et arbejde.

Skriv til os og bestil tid til en coaching time.

Karriere

Føler du at din Karriere står stille og ved du ikke hvordan du skal komme videre. Føler du at du kan få meget mere ud af din karriere men du ved ikke hvordan du gør det. Så er Coaching en god mulighed for at få sat dine nye mål for livet.

Jan ved hvad det betyder ikke at kunne komme videre med sin karriere, som 23 årig blev han bestyre af sin første forretning, han tog sig så godt af forretningen, men han hang fast og havde ikke mulighed for at få en bedre stilling, med mindre han startede sin egen virksomhed, men det var en frustration for ham, han følte han kunne meget mere end det han havde gang i. Senere da han arbejdede for et andet firma fik han stilling som leder af en systue, han tog meget støre beslutninger en d dem der foregik i systuen, han tog styringen over værksted og montage, selv om det ikke stod i papirerne, men til trods for modarbejdelse fra ledelsen fik firmaet ordnet tingene.

Jan forstå man kan sidde fast og ved hvad der skal til for at rygge i tingene, I dag er Jan selvstændig og har haft mange prøvelser under sit bælte, dine muligheder er mange, men du er nødsaget til at være åben for forbedringer, ønsker du en bedre stilling skal du også være klar til at arbejde for den. Ønsker du hjælp til at få den bedre stilling så skriv til os og bestil din coaching tid nu. 

Virksomhed/ Business

Ønsker du at starte din egen virksomhed eller har du allerede starten din virksomhed, men føler du ikke du har styr på den så er muligheden her for at få coaching i at få virksomheden på benene.

Jan startede allerede som 15-16 årig med at prøve at få sin egen virksomhed op og stå ved at lave bræt spil, igen som 29 årig startede han sin hobby virksomhed, som 33 årig fik han sin hobby virksomhed op og stå så den blev til en rigtig virksomhed. det kræver vedholdenhed og en vilje til at få succes. Jan ved hvad det kræver og Jan kan vejlede dig i din færden, succes kom ikke på en dag.
Med sin oplæring af Tony Robbins & Dean Graziosi samt Brendon Bruchard, 3 mand der har mere end 70 virksomheder tilsammen, har Jan fået massere ekstra erfaring itl hvordan du kan få succes med din virksomhed.

Ønsker du at få din virksomhed godt op og stå så skriv til os og få din coaching tid nu. 

Uddannelse

Føler du at du ikke ved hvilken vej du skal gå med din uddannelse? Føler du også at det er frustrerende, ønsker du hjælp til at få et overblik over situationen så er du langt fra alene om det, Jan gennemgik det samme da han var 15 år gammel, han vidste ikke hvad der skulle til for at komme videre efter 9 klasse, han vaklede rundt og fandt sig til rette med en HG uddannelse, efter den var taget vaklede han igen rundt, for så at få jobbet som skomager fordi et eller andet skulle han gøre, men det var ikke hans drøm, det var ikke hans mål, men hellere være i gang med en uddannelse end slet ikke at gøre noget sagde man til ham. I dag udlever han en ny drøm, men havde han vidst i dag hvad der skulle til for at udleve sin drøm, havde han måske gjort anderledes end den gang.

Ønsker du hjælp til at finde din vej i livet, ønsker du hjælp til at få bedre karaktere eller noget helt andet med skolen så skriv til os og bestil en coaching tid.

Coaching

Coaching er noget særligt for der handler det om at se frem af og finde det bedste fremtid til dig, det er ikke lige som hos en psykolog, Hos en psykolog handler det om at se tilbage i fortiden mens hos en coach handler det om at se frem af og se mulighederne og få vejledning til at få et godt liv fremad rettet.

Jan har selv haft brug for coaching i sit liv, han har fået det igennem lidt forskellige folk, men da han fik coaching af Dean Graziosi kunne han mærke forskellen på bare at få råd og direkte coaching, som Jan sagde lige inden han tog uddannelse til coach, “Alle burde have mulighed for at få en coach, for at de kan få det liv som de ønsker sig.”

Med Jans nye Certified High Performance Coaching uddannelse, så har Jan materialerne til at skabe succes i dit liv, hurtigere end nogen sinde før, alt hvad der kræves af dig er din vilje til at forbedre livet, med disse redskaber kan du få resultater på uger i stedet for år.

Solverwp- WordPress Theme and Plugin