Autisme Selv Test

Denne test er for at se om du eller dit barn har Autisme, dette er ikke et redskab til at diagnosticere med, men for at se om i har problemer i særlige områder.

Denne test er oprindeligt lavet til voksne. Men da Bevidstheden om autismespektrumforstyrrelser (ASD) er vokset dramatisk i de seneste år, hvilket afspejler en stigning i autismetests og diagnoser – og i offentlighedens forståelse af, at selv sent i livet er en autismediagnose kan give store fordele og lindring.

Alligevel symptomer på autisme – især dem, der tidligere var forbundet med Aspergers – er stadig ofte fejldiagnosticeret som opmærksomhedsunderskud hyperaktivitetsforstyrrelse (ADHD), humør lidelser, obsessiv-kompulsiv lidelse (OCD) og andre relaterede tilstande – hvilket fører til dårlig behandling og livslange udfordringer. Hvis du genkender dig selv eller en du holder af i følgende beskrivelser af autismespektrum lidelse, vil jeg varmt anbefale i tager testen og der efter opsøger læge og får dem til at henvende jer til en specialist. 

Denne autismetest blev tilpasset fra Autism Spectrum Screening Questionnaire (ASSQ) designet til at screene muligheden for ASD, og er kun til personlig brug.  

Jeg har lavet testen så du kan lave den samme med dit barn, dette gør at du kan se hvilke punkter du relatere til barnet og hvor du har brug for ekstra information til at kunne hjælpe dit barn i fremtiden.

Udfyld spørgeskemaet her neden under og få den tilsendt til din mail.

Ud fra hvert spørgsmål, bedes du svare hvor meget du oplever det.
(1) Aldrig           (2) Lidt              (3) Middel       (4) Meget        (5) Altid

Ønsker du mere hjælp kan disse 4 muligheder måske være interessante for dig.

Gratis Forældre gruppe Coaching/Vejledning

Hver Torsdag kl 19. laver jeg et zoom møde og coacher/vejleder nogle af jer deltagere så i kan forstå og hjælpe jeres børn, til en bedre fremtid.

Klik på knappen her under og se de næste begivenheder.

Forældre medlemskab

Gennem vores Forældre medlemskab vil du få adgang til vores videoer, af coaching sessionerne, samt adgang til vores øvelser og redskaber.

Som du så kan bruge til at få bedre forståelse for hvorfor dit barn gør som det gør og hvad du kan gøre for at hjælpe det på vej.

Forældre Coaching/Vejledning

Du har mulighed for at bestille en coaching/Vejlednings session så du kan få det støtte og redskaber der er brug for, så du kan hjælpe dit barn frem af i livet.

Forældre workshop

Gennem vores workshop, vil du lære at se forskel på udfordringerne dit barn kan slås med, her til vil du lære nogle teknikker til at hjælpe dig og dit barn på vej, så i får en mere harmonisk fremtid, samt du vil sammen med andre forældre høre andre udfordringer som du måske i fremtiden kan opleve, dette kan gøre dig klar til at håndtere dem.

Solverwp- WordPress Theme and Plugin